5/9-2010 Söndag

Idag är det söndag och det känns som om att denna dag aldrig kommer att ta slut. Tiden verkligen bara kryper fram.
Jag och Nova har träffat Tant Madde idag och tagit en fika. Det var riktigt trevligt. Nova vart så glad när hon såg Madde. Vi tog en fika som vi alltid gör när vi träffas och prata massa om allt som vanligt:p Sedam vart det en härlig promenad i nästan bara uppförsbackar för at komma till centrum för att handla mat.
Ikväll blir det lite enklel mat, tomatsoppa med lite makaroner i. Snabbt och enkelt.
Jag har även skickat iväg massa bilder på framkallning. Jag tycker att det e dags nu att alla bilder får komma in i riktiga fotoalbum och inte bara ligga och skräpa på datorn. Vi börjar med alla bilder på Nova sedan tar jag allt det andra lite då och då.

I fredags så hade vi Linnea och Ampe här på middag. Det vart inbakad fläskfile med potatisgratäng och chockladpudding till efterrätt, det vart jätte gott alltihop:p
Fast när jag skulle snurra på en form i ugnen så brände jag mig på min stackars tumme. Så nu har jag en jätte snygg blåsa där som göt ganska ont när man snuddar vid den.

För ett tag sedan så började jag tröttna på 2 ynka gravid kg som är kvar. Och NU ska jag verkligen ta tag i saken! Nu måste jag ut minst 1 timma varje dag (undantag när det regnar), situps ska göras varje morgon (helst kväll också) och så måste jag gå ner till medly och se vad dom har att erbjuda mig med mitt presentkort. Och så ska vi börja äta mycket nyttigare här hemma. Plus att jag sk börja föra dagbok över allt detta;)
Vi får se hur det går men jag hoppas på bra.

Dags att börja med middagen

Ha det så braKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0