Sjukstuga

Här hemma är det en sjukstuga!
Nova har kvar sin hemska hosta men har fått en ny hostmedicin. Sedan i måndags har hon haft mellan 38,5-39,3 graders feber! Hon är inte så jätte gnällig ändå och det är jag riktigt glad över.
Igår vart det min tur. Jag har åkt på en riktig förkylning. Det går inte att andas genom näsan längre och halsen värker!
Funderar på att trotsa vädret och gå ner till centrum och köpa halstabletter något för näsan kanske kan vara bra/skönt också.

Söndag

Hej hej

Nu har det gått 10 dagar sedan jag skrev något sist och tycker att det behövs uppdateras lite nu.

Denna vecka har jag faktiskt jobbat. Det har varit jätte skönt att få jobba lite. Jag ska även jobba imorn samt att jag kommer att börja jobba varje torsdag!

Garttis till alla pappor på Fars dag!
Idag var vi och åt en Fars dag lunch hos min mormor och morfar. Till förätt var det en jätte god löksoppa, huvudrätt flygande jacob den var super god. Och till efterrätt vart det chockladglass =)
Medans vi satt och åt så upptäckte vi att Nova har fått ögoninflamation. Inte så roligt. Men än så länge verkar hon ändå vara samma gammla glada tjej. Så vi hoppas att det inte blir en jobbig inflammatin!

Idag är det också även 2 veckor till första advent! Och nu börjar jag känna den här jobbiga julstressen! Hatar när den kommer krypandes. 
Det ska köpas julkort och julklappar. Det ska göras en riktig ordentlig storstädning här hemma Gardiner ska strykas och upp på plats, ljusstakar ska fram, tomtar ska fram det ska pyntas med fina julblommor och julgrupper jag ska bråka med ljusslingan till franska balkongen innan är på sin rätta plats.
Det ska även göras knäck baka lussebullar och pepparkakor.
Så det är trots allt ganska så mycket som ska göras innan allt är klart för julen.

Och jag får ju inte glömma att säga GRATTIS till min kära kusin som klarade sitt körkort!
Börjar känna att jag är i ganska så stort behov av ett själv. Så nu ger jag mig själv en stor spark där bak och tar tag i det hela.

Nu ska jag packa i ordning Novas saker som hon ska ha när hon är med farmor imorn.

Hade

4/11-2010

Halloj

Denna dag började inte alls bra. Patrik väckte mig i morse innan han gick till jobbet. Han hade hittat våran hamster död i buren (nu tänker säkert ni, fan vad fjantigt att böla över en hamster). Han var världens bästa lilla lurvboll. Social var han också. Man fick inte klappa honom men han skulle vara med och gärna springa runt i sin lilla boll eller i soffan och sängen.
Han vart ganska gammal ändå 2 år och 9månader!.

Jag var till läkaren idag med Nova eftersom att hennes hosta vägrar att ge med sig. Hon behövde inte göra någon undersökning på henne då hon förstod vad det var för något när jag bara förklarade hur det var.
Nova har falsk krupp och det går över med tiden. Så dte är bara att stå ut så länge.
Och jag läste att barn som en gång fått detta har lätt för att få det igen...

Så här ser tapeten ut som vi har tänkt att ha i sovrummet.
Jag själv tycker att den är väldigt fin och att det är en avslappnande färg.
Hade

3/11-2010

Sitter här och vill skriva men jag kommer inte på något vettigt.
Så jag gör en liten uppdatering om vad som  hänt den senaste tiden.

Jag har återigen tagit upp pluggandet för körkortet. Och jag måste ju fixa nytt leg. Kortet till detta leg skulle jag ha tagit för en vecka sedan. Men det har jag skjutit upp någon vecka eller så. Det är ju dom där jäkla finnarna som ställer till det för en. Man vill ju inte diret ha massa finnar på sitt leg. Och så fort dom försvinner så tar jag kortet!

Lilla Nova har varit sjuk i ca 2 veckor och äter massa hostmedicin. Jag trodde vi skulle bråka mycket när jag skulle ge henne den. Men INTE. Hon sitter och gapar när hon ser att det är dags för medicin! 
Vi har fått låna en läragåstol och den är riktigt poppis hos Nova. Hon älskar den och kan springa runt i den i timmar! Och det bästa av allt (tycker hon) är att hon når saker nu som hon inte når när hon ligger på golvet! 
Hon har också fått en tand och hon älskar att bita folk i fingrarna. Ohc det gör riktigt j***a ont! 

Jag och Patrik funderar på att tapetsera om inne i sovrummet och då lutar det åt en blå tapet med bård. Kanske kan fota från tapetboken och lägga in en bild. I och med att alla våra möbler i sovrummet är vita är det ju då inte så roligt att ha vita väggar =p

 Såg inne på ica idag har dom har börjat sälja pepparkaksdeg och lussebullar! Och förra veckan hade dom fått in julmust.

I nuläget tror jag inte att jag har så mycket mer att berätta så jag tror jag nöjer mig här.

Hade
RSS 2.0