24/3-2011 Torsdag

Har inte skrivit något på ett bra tag nu. Har varken haft tid lust eller ork.
Men idag blir det ett inlägg iaf.

Sist jag skrev så fyllde ju  Nova 1år.
Vi hade kalas här hemma för henne med släkten på lördagen. Och jag trodde aldrig att alla människor skulle få plats. Men det gick! Dock var det lite trångt. Men det får man tåla. Det är ju inte varje dag man firar någons 1års dag!
På söndagen så firades hon av vänner. Så det vart mycket paket öppnande och fikande den helgen!

Helgen som var nu sist så tog vi upp övningskörningen igen. Vi åkte till ett öde område där jag fick repetera lite. Sedan bar det iväg ut i trafiken. Och det kändes inte att det gått så lång tid sedan jag körde sist. Och det var riktigt skönt att få ut och köra igen!
Men iaf det var jag, pappa och mamma som var ute. Både pappa och mamm e ju handledare så det var ju bra att båda var med så vi alla vet vart vi ska börja. Ska även köra med en i taget sedan och även med mormor och morfar.
Men det var inte dit jag ville komma. Jag styrde ut på en gammal landsvägen med riktningen mot Mariefred. Målet var en bensinstation då soppan nästan var slut. Det går hur bra som helst att vara ute i trafiken och köra. När vi kommer till Mariefred och bensinstation så tankar vi upp bilen. Sedan är det dags att vända för att köra hemåt igen.
Vi hinner inte så jätte långt kanske hundra meter då vi hör hur det låter konstigt. Vi letar efter någonstans att stanna och hittar en infart till en åker. Tittar ut för att se vad som är fel. Det är PUNKTERING på ena bakdäcket! Jaha bara att byta...
När det var bytt varr det bara att köra vidare!

Denna vecka så har jag jobbat. Skulle ha jobbat idag också men lilltjejen är dålig.
Hon hade feber igårkväll och jätte förkyld. Och så hostar hon. Hennes hosta är så hemsk att lyssna på. Till och från låter det som om skulle hosta upp lungorna!
Hostar hon lika mycket nu natten som kommer som hon gjorde denna natt så ringer jag läkaren imorgon!

Hade

9/3-2011 Onsdag

Igår var det den 8/3 då min lilla skrutt fyllde 1 år!
Herregud vad tiden har gått fort. Det är inte klokt!
Det var lika soligt igår som för  ett år sedan då vi låg inne på förlossningen!
Här hemma så firade vi henne själva igår med tårta. Hon  fick en egen liten bit att kladda med vilket hon tyckte var jätte roligt! På lördag så ska hon firas med släkten och på söndagen så kommer alla vänner. Vi bor förlitet för att alla ska kunna komma samtidigt.

Igår åkte jag iväg för att köpa en klänning som jag hade tänkt att hon skulle ha på sig både lördag och söndag. Men när jag kommer fram så är h&m igen bommat så det var bara att vända. Så jag får smita iväg idag istället och hoppas på att den finns!

Just nu skiner solen här och det är klarblå himmel. Hoppas verkligen att det håller i sig hela dagen!


Hade

4/3-2011 Fredag

Fredag och jätte tråkigt väder ute! 
Igår var det verkligen toppen väder ute! Vi var ute på en härlig promenad i solskenet och fågelkviter. Det är bara pulsgrader ute som saknas!

Här är två bilder på den nya vagnen

Just nu använder vi den som sova vagn ute på balkongen på dagarna. Vill inte riktigt använda den ute i all snö och slask så den blir smutsig och ful. Så vi spar och använder den ute ordntligt när det blivit riktig vår;)

Hade

RSS 2.0