Nu är det dags

 
att skriva lite igen.
Det finns lite att skriva om.

Jag vart ju som sagt super glad när jag klalrade körkortet.
Och fredagen den 13e var jag ute och åkte med mormor och Nova. Vi hade varit ute och handlat inför en fest på lördagen.
På vägen hem blev vi påkörda. Rakt in i vänstersidan. Nova satt i sin stol i baksätet och sov när detta hände. Hon vaknade inte ens av smällen och att hela bilen "hoppade till". Så hon måste ha sovit väldigt skönt. Hon vaknade ca  20-30 minuter senare! 
Jag med mitt nya körkort vart väldigt chockad men det gick bra och utan skador på oss.
Polisen kallades till platsen och enligt dem så var det INTE mitt fel. Och det kändes riktigt skönt att höra!

I tisdags så fick jag en ny liten kusin. En liten Tuwa. Har bara sett henne på bild än så länge. Men hon är en riktigt söt liten tjej!

Onsdag 12/4-2012

Tänkte skriva av mig lite innan det är dags att krypa ner i sängen.

Dagrana ute på landet var super härliga. Det behövdes verkligen!
Nova hittade ett påskägg som var fyllt med allt möjligt. Men kasta kottar stenar och pinnar i vattnet var nog roligast efter att gunga (som hon alltid har älskat). En gång i helgen när hennes morfar gungade med henne så somnade hon i gungan. 
Men alla dessa dagar har Nova sagt aj ont i örat och sedan tagit sig för högerörat. Men inget mer än så.
Igår morse när vi vaknade så skrek/grät hon samtidigt som hon höll sig för örat. Eftersom att hon haft öroninnflammation tidigare med sprucken trummhinna så tittade jag efter massa kladd. Hittade inget.
Bestämmer mig för att ringa till vårdcentralen. Vi fick en tid nästan direkt. Och ja det var en öroninflammation. Så det blev medicin i 5 dagar.

I tisdags blev jag riktigt super glad och jag kan nog inte fatta det riktigt än heller. Jag klarade min uppkörning. Det känns så (ursäkta språket) jäkla skönt! På första försöket också!
Åååå vad jag är så glad nu.
Måste bara försöka hitta en bil också så man slipper låna från andra...
Vi kanske har en på gång men vi får se hur det blir där. Men jag hoppas att vi kan få köpa den.

Hade

Skärstorsdag

Idag börjar några dagars ledighet. Det ska bli riktigt skönt! Imorgon så ska vi hem till Patriks föräldrar. Det blir lite grilla och kusin lek. Nova har nu under några dagar pratat väldigt mycket om sin kusin. Väldigt roligt att lyssna på. Och "tjatar" om att hon vill åka till dom. Och hon blir väldigt arg när man säger nej. På Påskafton beger vi oss ut till landet. Ska bli riktigt skönt med några dagar där ute! Förhoppningsvis så kan man börja torka av och ställa fram utemöblerna. Fast jag fasar lite för allt jobb med alla löv som ska krattas ihop. Kärnner värken i armarna bara jag tänker på det. Hade
RSS 2.0