27/12-2010

Nu är julen över för detta år!
Jag älskar verkligen julen men just nu är jag glad att den är över.
Nova har fått så mycket leksaker att jag inte har någonstans att göra av dem! Så det får bli en tur till Ikea och köpa någon form av förvaring.

På Julafton så hade vi en tomte som kom. Nova tyckte inte alls att han var läskig utan skrattade bara och försökte dra av skägget!
Lill skruttan fick en pulka i julklapp av mormor och morfar. Hon fick åka i den när vi gick hem och när jag stännade utanför porten så skrek hon bara. Den lilla (och första) pulka resan räckte inte hon ville åka mera! Och det fick hon göra fast på juldagen hem till farmor och farfar =)

Hade

17/12-2010

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev något...

Tänk idag är det bara en vacka kvar till Julafton!
Imorgon ska vi sätta upp en gran här hemma. I år så ska vi fuska lite med att ha en plastgran. Det ska bli riktigt spännande och se hur många gånger Nova kommer att välta granen! Hon klättrar på allt nu förtiden. Och några julklappar är det väl ingen ide att lägga under granen, dom kommer att bli uppätna=P


Just nu finns det inte så mycket att berätta om vad som hänt/händer eller tankar. Så detta få duga så länge

Hade

1a December

Sitter här hemma och väntar på mitt fika sällskap ;)
Utanför är det jätte kallt, jätte mycket snö och massa fin frost på träden. Och till allt detta så skiner solen jätte mycket. Ser nästan ut som ett julkort!

Jag såg i en tidning för någon vecka sedan en burk från Åhlens som det står God Jul på. Den är jätte fin. Man får lite gammal känsla av den.
Jag gav mig sjutton på att jag skulle köpa den där burken och jag vet inte hur länge jag letade. Och jag hittade den till slut =) Och 150kr var ju inte några pemgar för den heller...

Visst är den finI somras så köpte jag en luvtröja till Nova ute på Sandhamn. Hon har inte kunnat ha den förens nu. Så nu är Nova en riktig liten "Sandhamnssnobb" =p

Denna body köpte vi på en marknad i somras. Den passar ganska bra till Nova nu när hon tar sig fram överallt. Fast hon kryper inte riktigt utan mera krälar fram som en militär!
Om man kanske ska ta och fortsätta med julstädningen? Ja jag tror jag gör så...

Hade
RSS 2.0