27/2-2011 Söndag

Igår äntligen var vi på introduktionsutbildningen på körskolan. Så skönt! väntar nu bara på att mamma, pappa, mormor och morfar ska få hem alla papper sen är det bara att börja köra igen.
Har ju pluggat väldigt mycket teori och gjort lite olika tester på datorn och det verkar som att allt sitter.

Igår efter att vi varit på kkörskolan så åkte jag och mamma till babyland för att köpa en ny vagn till Nova. Jag hade ringt på fredagen och bett dom lägga undan vagn med åkpåse.
Det vart en Emmaljunga Scooter 2,0 i färg Pro Bordeaux (väldigt mörk lila) och åkpåsen är också från Emmaljunga i samma färg.
Då vagnen bara kommit upp ur kartongen så har vi inte hunnit använda den än. Men jag tror jag kommer bli super nöjd med den. Har ju spanat in färgen sedan i somras. Så den är jag super nöjd med.

Ikväll så ska vi hem till mina föräldrar och äta en god lassange till middag:)

Hade

14/2-2011

Förlåt att jag är så dlig på att uppdatera här. Men jag har fullt upp här och på den lediga tid jag har så sitter jag nästan bara och pluggar körkort.
Snart är det dags att gå den där kursen med mamma och pappa på körskolan för att få övningsköra med dom. Längtar tills jag får alla papper och får börja köra igen. Är så galet trött på tåg och bussar nu som går sina egna tider och inte tidrna som står angivna!
Körkort NU tack!

Jag och Nova började veckan med att gå ner till öppna förskolan. Det var riktigt trevligt och inte så stelt som jag tyckt att det varit tidigare!
Nova är inte ett blygt barn. Hon kryper fram till andra pappor och mammor och klättrar och har sig. Så några problem med att skola in henne på dagis tror jag inte vi kommer att ha.

Kaos

Det är verklugen kaos ute idag. Snön fortsätter att falla! Ut är det (just nu i alla fall) ingen ide att gå då det varken är plogat eller sandat här. Och att försöka ta sig fram med barnvagn i en halvmeter snö det är ingen höjdare plus att man lär väl halka omkull minst en gång på grund av all is som ligger under snön som dom inte han sanda på Stod en liten stund tidigare i morse och tittatde ut på parkeringen. Stackars människor som stod där och sopade av rutorna på bilarna och sedan försökte att komma därifrån.
För övrigt så är all kollektivtrafik inställd så det var ju tur att man inte behövde åka någonstans idag!

Imorgon blir det lite kalasfika här. Novas storebror blev 12 förra veckan!
Och förra helgen så var vi på 1-års kalas hus Novas kusin. Gud vad tiden har gått fort. Tänk att det bara är några veckor kvar tills det att Nova är 1!

1/2-2011

Det är så tråkigt väder ute idag. Men jag tvingade ut mig på en prommenad iaf. Och när man var ute så hörde man alla vårfågalar. Och den avslutades med en tur till centrum där jag gick in i den lilla barnbutiken. Dom hade ett erbjudande på regnkläder från CeLaVi, 199kr för både jacka och byxor. Riktigt nöjd blev jag.

Förra veckan så köpte vi en ny bilbarnstol. Det vart inte alls den som vi hade tänkt från början. Varken i märke eller färg. Men jag är supernöjd! Färgen är inte så jätte vanlig, lite udda.Vad tycks? Är den inte lite häftig?

RSS 2.0