Torsdag 26/5-2011

Sitter här med dåligt samvete för att jag inte uppdaterar så ofta. Men har ju inte riktigt tid alltid. Det är ju alltid något som ska fixas med här hemma.

Jag var på Bvc med Nova idag. Nu väger hon 10,63 kg och är 75 cm lång. sedan hennes 1 års kontroll i mars så har hon gått upp 0.610. Och vuxit 3 cm.

För någon dag sedan så ringde jag till hyresvärden. Jag var väldigt nyfiken på vad en p-plats kostar och hur lång kön är. Detta samtal slutade med att jag numera  står i kö för en p-plats. Jag som inte ens har körkort eller bil.
Men det håller jag ju på att ändra på. Hjälp vad jag pluggar! Antingen så sitter jag med böckerna i händerna eller så håller jag på med teorin på datan. Denna månad så ska jag iaf ta minst 2 körlektioner på körskolan! Måste bli klar innan jag får en p-plats!

Fredagen den 19 maj så var jag, mamma och pappa på en teater ute i Vällingby som min kusin var med i. En midsommarnatts mardröm hette den. Super bra var den! Och rolig!

Nu måste jag leka med Nova

Tisdag 17/5-2011

God morgon! Har inte skrivit på ett tag nu igen. Jag skyller detta på att jag har jobbat ganska mycket och när jag väl har varit ledig så har jag haft massa annat för mig.
Skulle egntligen ha jobbat idag också. Men sitter hemma och tycker synd om mig själv, har antagligen fått bihåleinflamation. Har fått en tid till läkaren om ett tag.

Annars då? Jodå annars så är det bra.

Träffade en gammal barndomskompis och hennes son som föddes i januari förra veckan. Vi köpte bullar på kondis och gick o satte oss vid sjön och fikade. Vi hade det riktigt trevligt! Så det måste vi göra om!

Vi har fått en tid på Södertälje Sjukhus för en utredning varför Nova hostar jämt och ständigt. Hoppas verkligen att det visar något!

I lördags så övningskörde jag hela dagen! Nu verkligen längtar jag tills jag är klar. Jag ska boka in några tider på trafikskolan. Dom kan ju allt detta så dom ser ju vad man måste öva mera på. Men jag hoppas att det inte är så mycket. Men en sak vet jag iaf vad jag måste öva på och det är min värsta fiende Dragläget!

Hade

Onsdag 4/5

Oj vad länge sedan det var jag skrev något här nu!

Igår liksom idag är jag hemma och vabbar. Lilltjejen har fått kraftig hosta...
Annars då? Jo annars så är det bara bra. Det är ju vår nu! Men det kunde man inte tro igår när man vaknade och snön föll.
Pluggar körkortsteori som en galning det är lite därför också som jag inte skrivit något. Tycker att det går riktigt bra, synd bara att det är tråkigt att sitta och läsa samma sak flera gånger. Men det lönar sig ju i slutet så man får väl stå ut ;)

Vi sålde den gamla vagnen innan påsk. Och jag måste bara berätta. Jag trodde att den skulle ligga ute på blocket i flera veckor innan vi skulle bli av med den. Men så vart det inte!
En hel dag hade jag hållt på och tvätta all klädsel till den, jag hade tagit en trasa med skurmedel och torkat av hela chassit och tagit av hjulen och diskat av dem. Jag pumpade alla hjulen och smörjde alla delar. Plockade fram allt som skulle följa med vagnen och ställde upp allt snyggt och tog kort. Skrev en annons som kom upp på Blocket ca 18,20. När kl var ca19,10 samma kväll så ringer det en tjej som säger att hon vill ha vagnen och ca 20,00 var hon här och hämtade den.
Men det bästa av allt är att vi fick tillbaka varenda krona som vi betalade för den! :)
RSS 2.0