Just den blicken

Just den blicken har jag sett framför mig jag vet inte hur många gånger sedan den 9e mars i år. Och varje gång jag ser den så är det som att jag står på Södertälje BB igen vid det där fönstret.

Jag och Patrik var på väg för att gå in till Nova innan dom skulle köra iväg henne till Huddinge Neonatal. Men när vi kom så såg vi att ambulanspersonalen höll på att rulla ut henne ur rummet så vi ställde oss mot fönstret till barnmorskeexpeditionen. När kuvösen kom rullandes så frågade en om vi var mamma och pappa och ville säga hej då. Och ja det var ju klart att vi ville det. När vi sagt hej då så stod vi och tittade efter dom tills dom försvunnit.
Vi börjar gå tillbaka till rummet för att packa ihop mina saker. Men inte alls långt ifrån där vi hade stått stod det en nybliven mamma och pappa som var på väg att åka hem. Jag hade sett att mamman hade tittat på oss när Nova rullades iväg. Och nu när jag går förbi henne så fick jag värsta blicken av henne. Det var många olika sett som jag tolkade denna blick på. Det ena var lite utav en skyll dig själv blick eller så kan det gå.
Jag får ju inte bort blicken från min näthinna heller. Den sitter helt fast gjuten där. Jag kommer ju aldrig att få veta vad hon menade med blicken heller. Det kanske inte ens var med mening som hon gav mig den.
Men jag fick den och jag kan inte släppa den.

Nu måste jag försöka tänka på något annat. jag har ju en del som jag måste planera. Kanske ska stätta mig ner och köra det istället.

Hade

Planera planera planera

Nu har jag alla inbjudningskorten klara dom ligger i sina kuvert med frimärke på och väntar på att hamna i den gula lådan.
När dom sedan ligger i denna låda så börjar all planering. Det e skönt att lokalen är fixad iaf.

Men det ska ju fixas tårta bullar kakor, ja allt som hör ett fika till iaf. Och samtidigt som man håller på att fixa fram allt så ska man hålla koll på alla dom man bjudit om dom kommer eller ej. Men men det går nog bra ska vi se. Vi har ju folk som kan hjälpa oss annars.

På tisdag börjar mammagruppen igen. Det ska bli spännande och se hur alla bebisar har vuxit. Innan sommaren var ju Nova bland dom största bebbarna fast hon är en av dom yngsta=p

Nä nu måste jag fixa lite annat

Hade

Borta

Haha spelet som jag skrev om igår finns inte kvar längre.

Så snabbt kan man bli av med ett spelberoende:p

Spel

Det finns ett spel.
Jag är helt beroende och kan spela hur länge som helst varje dag.
Jag testade det på skoj för någon vecka sedan eller så och nu är jag helt fast.
Vilken tur att det spelet bara finns över sommaren.

Paus

jag håller på att röjer i sovrummet som en galning. Men kände att jag behövde ta en liten paus
Nova sover ju i en vagga. Men nu så börjar vaggan bli lite liten för henne (oja hon har blivit lång, hela 64,5cm). Så för att kunna få in spjälsängen så måste min bokhylla bort. Bara det att om den ska bort måste jag göra av alla saker som finns i den någonstan och jag vet inte vart.
Men nu har jag tagit mig ann den utmaningen. Det känns lite som att jag lägger det på massa onödiga ställen och bara fyller upp massa hål men jag e duktig och lägger ner allt i små kartonger. Haha Sedan får Patrik ta och skruva ner en hylla från väggen som sitter precis i vägen

Och i slutet på förra veckan så upptäckte jag att Novas bilbarnstol hade gått sönder. Så jag satte mig och leta efter en ny och hittade en som var jätte fin som vi köpte igår så nu kan vi åka bil igen:p

Och igår så fick vi äntligen våran säkerhetsdörr. Nu e det tyst och skönt och man hör inte när någon går utanför eller när folk springer i porten. Underbart!
Men jag fick ju inte vara hemma när dom skulle byta den så jag och Linnea passade på att åka till Tumba för att jag skulle hämta ut ett paket från Liberoklubben och passa på att utnyttja mitt presentkort på Hemtex jag fått av henne i födelsedagspresent. På Hemtex vart den en beige duk och två stycken ljuslycktor. Det vart väldigt fint hemma på köksbordet:)
Och i paketet fanns det massa olika varor från just Libero och så fick hon ett par strumpor i storlek väldigt mycket för stora;)

Nä om man kanske ska ta och fortsätta plocka undan allt som man vräkt ut ur bokhyllan så man blir klar någon gång.

Hade

Waka Waka

Och så var det måndag igen.
Denna vecka så ska det storstäda här hemma. Nu måste det bli klart!

Och på onsdag kommer våran nya dörr=)
Ska bli riktigt skönt med säkerhetsdörr ochstänga ute alla ljud:p

Jag älskar ju låtar med härlig rytm i och jag har verkligen fastnat för Shakiras Waka Waka. Ohc jag känner hur det rycker i hela kroppen när jag lyssnar på den. Det är en sådan låt som jag kan lyssna på om och om igen utan att tröttna. Och jag får nog passa på innan Ptarik kommer hem för jag tror inte han vill lyssna på den om och om igen;p
Men det roligaste med den låten är att Nova också gillar den.

Nä nu ropar Nova på mig

Hade

2010-08-04

Nu har vi inte skrivit på ett tag. Vi har haft lite semester;)

Vi har varit ute på landet i ca en vecka. Det var väldigt mysigt förutom på lördagskvällen då det regnade som bara den och efter en stund även åska och blixtrade. Sådant väder kan vara mysigt om jag sitter hemma i lägenheten men inte när jag e ute i skärgården:p Annars så har det varit hur skönt som helst där ute:)
Patrik åkte hem 2 dagar före mig och Nova. Jag ville stanna för att åka med på en utflykt till en ö som ligger längst ut i kustbandet och e en av dom sista öarna innan Åland. Den ön var inte så stor men det fanns ett par hus och en gammal fyr från 1770 som fortfarande används. När vi hade gått runt och tittat lite så satte vi oss för att fika. Fösrt åt vi mackor och sedan komm det fr4am en tårta:) Vi skulle ju fira min lillebror och kusin som fyllt år i juli;) Och när vi satt där och fikade så bestämmde vi helt plötsligt att vi skulle åka till Sandhamn och käka middag. Och jag skulle ju åka hem på eftermiddagen och bli hämtad i Stavsnäs av morfar så mamma ringde och frågade om han kunde hämta mig vid sista båtturen. Och det kunde han:)
Vågorna var så höga där ute så det kittlades i magen när vi åkte där ute och jag tror det kittlades väldigt mycket i Novas mage för hon skrattade på varje våg:p Och jag var väldigt glad över att vi åkte kusinernas båt "Bengt" och inte våran lilla fjutt:P

När jag kom hem sent på kvällen så var det bara att natta Nova och packa om väskan för dagen efter så kull vi ner till Malmköping. Patrik och hans pappa hade åkt ner med husvagnen redan på tisdagen och jag och hans mamma skulle komma efter på onsdagen.

Så på onsdagen vi 12 tiden så åkte vi ner till Malma. Där hade vi också väldigt tur med vädret förutom på torsdagen. Fy satan vad det regnade. det började redan på natten mellan onsdag och torsdag. Jag vaknade av att det åska och blixtrade. Några blixtar lös upp hela husvagnen och regnet som studsade på taket lät som golfbollar. Det var hemskt. Annars så regnade det bara på kvällarna och då kom det bara lite lätt dugg:)
Men iaf denna helg var det ju då Malma marken. En marknad som jag nu var på för tredje året i rad men andra året i husvagn. Och nästan allt som köptes var till Nova:p Hon e inte alls bortskämd;p

Och i söndags kom vi hem och det e nu ganska skönt att vardagen rullar på som vanligt. Men det kunde ju vara så mycket bättre utan allt regn:(

Igår var jag inne på sjukan då jag har en knöl vid sidan om knät som jag var lite orolig för. Men det var inget farligt. Den kan opereras till om jag vill men st-läkaren tyckte det var ett onödigt ingrepp. Men vi får se. Jag skulle iaf ta kontakt med vårdcentralen om jag vill få bort den. Och jag funderar på att göra det för jag tycker inte det ser så snyggt ut med en knöl som sticker ut på sidan av knät:p

Nä nu kanske man ska se till att få lite gjort här hemma då jag inte kan gå och hämta ut Novas paket då det regnar i vanlig ordning:p

Hade

RSS 2.0