God morgon

 Idag blir det en hemma dag med lilltjejen som har feber.

Såg på nyheterna om mögelämnet som hittats i Småfolk Fruity Stix, Banan och Dadel och även i Småfolk Oat Stix/Oaty Stix, Äpple och Hallon. 
Vi har båda hemma. Jag gick in på sempers hemsida och där står det att man ska kontakta dem om har dessa produkter hemma.  

Gillinge eller Tullinge

Sitter och tittar runt lite angående halkbanan.
Det finns två alternativ, Gillingebanan eller Tullinge. Gillinge är lite dyrare men jag har alltid tänkt att jag ska göra halkbanan på Gillinge. Och dom har även fler tider att välja på coh det är inte kö på samma sätt som till Tullinge.
Jag tror nog att det får bli Gillinge...

Söndag kväll

Ojoj nu var det verkligen ett bra tag sedan. Var till och med tvungen att läsa det jag skrev sist.
Och sist skrev jag om att vi skulle till Barnläkarmottagningen för Novas hosta. Det var tyvär astma. Jag har ju haft det på känn hela tiden. Så nu får hon astmamedicin morgon och kväll.

Tidigare i veckan så fyllde Patriks farfar hela 90 år! Det firades igår på en fin restaurang och super god mat.

Jag fortsätter att plugga mitt körkort som en dåre! Nu har jag inte kört på några dagar. Men teori pluggas iaf varje dag. Risk1an har jag gjort för några veckor sedan och planerar att göra risk2an snart. Först ska jag ha min körlektion på körskolan och köra en del innan den är också så man är lite mera inne i det hela.

Något som jag tycker är ganska skönt men ändå som är helt galet är att vi är inne i November och vi har 10 plusgrader ute!
Tänk att för ett år sedan så låg det 30 centimeter snö på backen. Och den låg ju kvar bra länge också!
Kommer vi att få någon snö i år? Just nu känns det inte riktigt som det!
Fast även om det står +10 på termometern så börjar det nu kännas något kyligt i luften. Så jag hoppas att det kommer lite snö!

Hade

RSS 2.0