2010-06-22

På fredag så blir jag gammal, hela ett år äldre:p Haha tråkig man kan vara;)
Men som sagt på fredag så fyller jag år och det ska firas med små groderna hoppandes runt en midsommarstång:p Och som alltid så beger vi oss ut till landet:)

Ikväll så ska jag och Nova gå på middags dejt med Tant Madde:) Det blir kina käk:)

Nu så väntar jag bara på att tvättmaskin ska bli klar och att kläderna i tårkspåket ska torka någon gång.
Var nere på systemet för att köpa vin och öl till Patrik inför midsommar men dom hade inget utav det han skulle ha och lagerstatusen var det tydligen fel på. Lyckat!!

Nä dags att gå och packa ihop lite kläder som ska ut till landet...

Hade

7/6-2010

Oj nu var det ett bra tag sedan jag skrev. Men de e ju ganska svårt att hinna med allt nu..

Imorn blir Nova 3 månader:) Stora tjejen nu. Hon skrattar och jollrar och vill gärna suga på allt som hon får tag i. Som igår när hon hittade pappas halsband. Hon försökte smaka på det men lyckades aldrig få det till munnen:p

Idag på morgonen så var vi nere på BVC och skulle få vaccination. Den första sprutan gick jätte bra då satt hon och pratade och skrattade med BVC sköterskan men den andra svider tydligen när man sprutar in vaccinet så där skrek vi för full hals. Stackars liten. Och innan vi gick därifrån så sa hon att det inte e helt omöjligt att Nova kan få feber. Men vi har redan förberett oss hemma med ett lass alvedon;)
Och nu efter sprutorna har hon varit jätte mammig och vill bara vara uppe. Men nu har jag iaf fått henne att sova lite i sin säng. Så får vi se hur länge det håller...

Har inte så mycket mer att skriva för denna gång.

Ni får ha det så bra!

RSS 2.0