God morgon!

Blä vad denna natt har varit jobbig. Med mycket krångel gråt och HÖG feber. Hela 40 grader var den uppe i. Stackarn var så varm att man skulle kunna steka ägg på henne...
Just nu ligger hon och sover igen och har fortfarande feber.

Själv så sitter jag och tittar runt bland olika sidor som säljer märkningslappar som man stryker fast i kläderna. Finns lite olika att välja på. Men det lutar nog åt MärkMäster. Ska även beställa hem nappar från Namnnappen. Tänk vad mycket det är att fixa med när man börjar hos dagmamma och det är ju samma jobb även för dom som börjar förskolan.
Förra helgen var jag och mamma på Gröna Villan. Där säljer dom fina begangnade barnkläder. Så där handlade jag ganska mycket kläder som ska vara extra kläder hos dagmamman.

Start för något nytt!

Måndag, ny vecka och även start för något nytt!
Idag började Nova hos en dagmamma. Det känns jätte konstigt. Nu är hon verkligen en stor tjej.
Vi var hos Dagmamman några timmar på förmiddagen och det gick hur bra som helst! Det var en liten kille där också och han vart ju nästan rädd för Nova. Hon är ju inte blyg för någon. Hon bara plöjer fram!
Imorgon skulle hon få följa med dem ut till parken och leka. Hon älskar att gunga! Och på onsdag så ska jag lämna henne en hel dag! Spännande!

Nästa vecka ska jag "provjobba" på ett jobb jag har sökt. Hoppas verkligen att det funkar! Vill verkligen ha det. Annars så är det bara att kolla och söka vidare!

Hade
RSS 2.0