Körskolan

Idag på min lediga dag hade jag tänkt att vila min kära lilla rygg som gör förbaskat jäkla ont (har ryggskott) så ringde telefonen. Nummret kände jag inte igen så jag svarade och då var det körläraren från körskolan som sa att jag hade en tid nu..

Oj då

Tittar i mina papper med där står det att jag inte har en tid förens på fredag. Vi kommer överens om att det var lite konstigt att han har en uppgift och jag en annan men då jag var ledig och inte hade något för mig så sa han att han kunde plocka upp mig om en kvart här hemma.
Så det var bara att slänga sig ur sängen och på med kläderna trycka i sig en macka springa på toa och ut till parkeringen. Precis när jag kommer till parkeringen så kommer han körandes:)
In i bilen ner till Statoil och tanka byta plats. Sen körde jag i ca 1 timma och 10 min...

Det var skönt att få köra igen, då jag inte har haft tid att  köra på körskolan i somras pga mina arbetstider och hemma har jag inte heller kunnat köra då pappa har varit ute på landet och Alex som jag kan köra med svarar inte när jag hör av mig om tider osv...

Men men

Man märker ju att det sitter i ryggen. Att köra bil är precis som att cykla.  Har man väl lärts sig de så kan men det resten av livet:)

Nä nu ska jag försöka städa med min trasiga rygg

Hade

Globen

Nu är dom beställda uthämtade och betalda. Min och Maddes biljett till Stockholm International Horse Show...

Denna show besöker vi varje år alltid minst sista showen:)

Den inträffar alltid första advent. Så vi brukar ha med oss nybakta lussebullar;) Och de e en dag som man känner att snart är julen här:p

Man får en speciell känsla när man är på väg dit och då ska det också helst små snöa. Det har det gjort nästan varje år jag varit där om jag tänker efter:)

Men men de e ett par månader dit:P Vi fick iaf bättre platser i år än vad vi fick förra året. Då hamnade vi ganska långt upp nu är vi ganska långt ner och det gillar vi. Man blir mer inne i vad som händer då:)

!


Så ge mig 30 grader kallt,
        tomtar överallt och en skog av gröna granar.
Jag vill ha snötyngda hus, tusentals ljus, kulörta kulor i drivor.
Bsällerklang som ackompangemang på julens skivor!

Som sagt. Jag vill ha jul...

Jag längtar till den dagen man åker runt och letar efter den perfekta granen som man ska klä hemma i sitt vardagsrum.

Störd

Jag mår vara knäpp ibland...
Men nu måste jag ha fått ett hårt slag i skallen. Jag brukar alltid längta efter julen när hösten börjar komma.

MEN

Iår vill jag ha jul nu, mitt i sommaren:S :D
Jag vill ha julpyntat överallt, jag vill att det ska lukta julbak och julmat från alla hus,  julmusik som spelas i alla högtalare i alla affärer och så vill jag ha SNÖ. Och det ska inte vara snö som kommer och kanske stannar någon dag eller två. Utan jag vill ha sån snö som var när jag var liten. Alltså det kommer sö i slutet av november. Och det kommer jätte mycket på en gång. Som sedan stannar till mars. Och där emellan så snöar det bara mer och mer. Och det ska vara riktigt tjock snö som knastrar så härligt under fötterna på en. Och den ska ligga så fint på alla träden och busskarna...

Barnen ska kunna åka sina vinterleksaker hela vintern.

Jag vill kunna åka pulka;)

Jag vill kunna känna lukten av jul hemma,  jag vill frossa i julgodis.

Jag vill känna den stickande känslan av kyla på mina kinder när jag går ut.

Jag vill se snölycktor som brinner, jag vill se massa snögubbar, jag vill ha snöbollskrig!!!

Jag vill gå inne i stan mitt i julruschen och handla julklappar och bli sur och irriterad på alla människor men de hör ju julen till:)

Jag vill äta julvört (drömde att jag hade massa hemma)

Jag vill dricka glögg och äta lussebullar samtidigt som jag har smygit upp tidigt på morgonen för att titta på Luciatåget på tv

Så fort butiker börjar sälja julpynt ska jag köpa massa till våran lilla lägenhet;)

Jag vill ha en julgran som lyser så fint i mörka vinternatten

Jag vill ha jul, vinter och snö helt enkelt!
RSS 2.0