Dom senaste dagarna...

...har bara varit SKIIT.
 
Det började i fredags kväll. Jag, Nova och mamma var på väg till landet. Det skulle bli så sköönt att få komma bort ett par dagar.
På fedag kväll så laddade min mobilen ur och sedan dess har det inte gått att ladda den. Så den ligger här ute stendöd! Jag var till och med in till Mölnvik idag för att köpa en ny laddare för att se om det var det som var felet. Men icke. Den är fortfarande lika död!
Så i morgon ska jag försöka åka in med 07.55 båten för att ta mig till en butik för att lämna in fanskapet på service. Jäklar vad arg jag är på den!
 
Inte nog med det...
 
Min kanin som vi har haft i ca 7 år var vi till veterinären med igår. Hon hade varit dålig i några dagar och vi trodde att det bara var tänderna. Men hon hade blivit vääldigt tungandad.
Så vi åkte in till stan för att undersöka henne. Veterinären undersökte henne och ville röntga.
När svaren kom visade det sig att hon hade tumörer i nästan hela kroppen.
Vi var tvungna att avliva henne. Jäklar vad det var jobbigt!
Vi fick en jätte fin låda att lägga henne i när vi skulle åka hem. Och efter att vi sagt hejdå en gång till så begravde vi henne under samma träd som våran gamla katt och kaninen vi hade innan ligger.
Hon som älskade att sppringa fritt här ute på ön och vart jätte ledsen varje gång vi skulle åka hem. Nu behöver hon aldrig mera lämna den! <3
 
Veterinären sa att hade man upptäckt det tidigare hade man kunnat ta bort det.
Men hur upptäcker man det tidigare på ett djur som alltid varit pigg aldrig varit sjuk och så pang blir det jätte dåligt?
 
Så jag hoppas att det blir bättre i morgon när jag lämnar in telefonen!
 
Hade
RSS 2.0