24/3-2011 Torsdag

Har inte skrivit något på ett bra tag nu. Har varken haft tid lust eller ork.
Men idag blir det ett inlägg iaf.

Sist jag skrev så fyllde ju  Nova 1år.
Vi hade kalas här hemma för henne med släkten på lördagen. Och jag trodde aldrig att alla människor skulle få plats. Men det gick! Dock var det lite trångt. Men det får man tåla. Det är ju inte varje dag man firar någons 1års dag!
På söndagen så firades hon av vänner. Så det vart mycket paket öppnande och fikande den helgen!

Helgen som var nu sist så tog vi upp övningskörningen igen. Vi åkte till ett öde område där jag fick repetera lite. Sedan bar det iväg ut i trafiken. Och det kändes inte att det gått så lång tid sedan jag körde sist. Och det var riktigt skönt att få ut och köra igen!
Men iaf det var jag, pappa och mamma som var ute. Både pappa och mamm e ju handledare så det var ju bra att båda var med så vi alla vet vart vi ska börja. Ska även köra med en i taget sedan och även med mormor och morfar.
Men det var inte dit jag ville komma. Jag styrde ut på en gammal landsvägen med riktningen mot Mariefred. Målet var en bensinstation då soppan nästan var slut. Det går hur bra som helst att vara ute i trafiken och köra. När vi kommer till Mariefred och bensinstation så tankar vi upp bilen. Sedan är det dags att vända för att köra hemåt igen.
Vi hinner inte så jätte långt kanske hundra meter då vi hör hur det låter konstigt. Vi letar efter någonstans att stanna och hittar en infart till en åker. Tittar ut för att se vad som är fel. Det är PUNKTERING på ena bakdäcket! Jaha bara att byta...
När det var bytt varr det bara att köra vidare!

Denna vecka så har jag jobbat. Skulle ha jobbat idag också men lilltjejen är dålig.
Hon hade feber igårkväll och jätte förkyld. Och så hostar hon. Hennes hosta är så hemsk att lyssna på. Till och från låter det som om skulle hosta upp lungorna!
Hostar hon lika mycket nu natten som kommer som hon gjorde denna natt så ringer jag läkaren imorgon!

Hade


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0