:)

Jag ska på pedikyr imorn.

Så skönt det ska bli och få fina sommar fötter;)

Måndag 29/6

Jag var på ica i tumba idag och hon som satt i kassan kan inte ha gillat sitt jobb så värst mycket. Hon var så lam i sitt sätt att prata tex när jag skulle betala(och läst det långsamt så kanske ni förstår vad jag menar): mmm deeet bliir etthuuundraatjugooofyyraa kr taack.

Jag och Patrik åkte iväg med pappa till ö&b för att köpa en tvättställning som dom visa i ett reklamblad att dom säljer billigt. Men när vi kom dit så fanns det inga. Så det blev massa andra små saker som vi behöver.
Sen så fick jag pappa att köra till rusta också och där hittade vi en sån torkställning vi vill ha fast 20 kr dyrare men behöver man den så spelar inte priset någon roll! Vi köpte även en piasavakvast så vi kan sopa rent balkongen.

Jag har även gjort rent balkongen idag. Den var full av sot och aska efter att det brann i garaget. Men nu är den vit och fin igen.

Nä nu ska jag gå iväg till soprummet och slänga massa saker som jag rensat bort.

Hade

Landet

I helgen var vi ute på landet. Denn agång blev iaf lyckad jämfört hur de blev på midsommar:p
Vi hann vara där i ca 20 min sen låg jag på bryggan i en solstol och bara njöt. Det e så härligt att höra vattnet klucka mot bryggan och båten. Någon-några timmar senare (har inte så bra koll på klockan när jga e där) så var det dags och fika och fira min födelsedag. Jag fick massa paket! Från mamma och pappa och company så fick jag 2 uppläggningsfat, presentkort, 300kr, skivan Style Vill ha dig igen och massa somriga dukar. Från mormor och morfar fick jag 500kr och lite dukar och från Pelle (min morbror) fick jag 100kr och ett jätte fint halsband med lila stenar. Från Patrik fick jag ett jätte stor paket och när jag väl hade öppnat de så var det bara massa tidnigspappaer i. Sen hittade jag en klump tidningspapper där i som var ihop tejpat. När jag fått upp det så var de ännu mera tejp. Patrik och alla andra skratta så dom höll på att dö. När jag väl fått bort all tejp och allt tidningspapper så hittade jag ett paket som var ännu mer inslaget men när det var öppnat så var där en ask och i asken så var det ett jätte fint armband:)  Och jag fick ett paket i fredags utav Patriks mamma och i de var det ett par jätte fina silver örhängen:)

Efter detta skulle vi åka till Sandhamn för att handla och ja jag ocm jag säger att det var lite båtar där. det var så mycket båtar så att dom som kom för att hitta en natthamn dom fick vända och åka vidare till ett berg eller nästa hamn. Bryggan vi skulle lägg oss vid var också över full med båtar så det gick inte så vi vände och åkte hem igen....

Igår så skulle vi åka till Harö och handla eftersom att dom har öppnat Harölivs igen. Patrik var jätte glad för att få komma dit för hans cig var slut. Men när vi kommer in i butiken så säljer dom inga cig. Så vi kör hem mamma först sen viadre ut till Sandhamn. Där vi äntligen fick en båtplats! Upp ur båten och in på Westerbergslivs finns bara fel märke där inne men vi hittar chokladen sommar som vi varit på jakt efter jätte länge vi köpte även en ny ramlös. Ner med sakerna i båten och vidare till kiosken. Där fanns rätt märke men ändå fel tyvär men det fick bli det iaf. Vi ska gå bort mot bodarna för att se om dom säljer solglasögen för Patrik vill ha nya. Hittar inga.
En gubbe sticker varsin lapp i våra händer och när vi läser på den så står det att man fick gratis glass & dricka om man gick till deras tält. De gjorde vi. Sen gick vi längs med alla bryggor och bryggan längst ut stod det en ganska stor båt (sandra du hade ÄLSKATden). Men det var inte den som jag drogs till utan en katamaran där folk bada. Men det visade sig vara så att man fick prova på någon ny vattenleksak. Den var ganska så ball men inget jah skulle lägga pengar på.
När vi kommer tillbaka till vår kära ö så lägger jag mig och solar igen. helt plötsligt så ska vi käka middag sedan packa oss ner i båten för att åka hem.
Klev in genom dörren ca halv 9 och var jätte trött. Så det blev tidigt i säng igår.

Men nu e jag utvilad och pigg:)

Kan explodera

Blir lite sur på folk som säger nu efter branden att bilar inte kan expolodera. Bilar kan explodera men INTE som i filmer!! Jag stod där och lyssnade och såg hela branden, nästan från de att den började fram tilss det har helt  släckt. Jag hörde smällarna polisen såg till att man inte fick gå nära pga smällarna och branden. Polisen säger att bilar kan explodera brandmännen säger samma sak. Och vet ni vad jag fick lära mig på körskolan när jag gick en kurs bilen KAN Explodera!!
Så ni som säger att den inte kan de litar inte jag på.

Igår på jobbet såg jag att vi säljer ett kit med brandsläckare och brandfilt. Detta ska jag köpa idag. jag är faktiskt fortfarande rädd efter i tisdags natt. Folk som säger äh de var ju inte så farligt det började ju inte brinna i din lägenhet så var glad för de.
Jo det är jag! Jag är j***igt glad att det inte började brinna där. För som jag sa det enda som skiljer garaget och våran lägenhet är träd. För när det brann hade det varit jätte tort ute i två dagar och om elden had efått tag i gräset och träden då hade det bara sagt foff sen skulle vara resten i brand.
Så idag blir det en brandsläckare hit så att jag kan vara steget före om det skulle hända något. En kompis till mig sa: Det skulle inte förvåna mig om du skulle ha brandsläckaren brevid sängen eller i sängen den första tiden.
Haha nej de skulle inte förvåna mig heller . Men den ska få sig en egen plats i städskåpet så det så:p
 
Sen vi ju det här tråkiga med Michael Jackosn är död. Han dog utav en hjärtinfarkt i natt. Han blev 50 år gammal. R.I.P

Garagebrand i natt

Vaknade i natt av att grannen under oss ringde på flera gånger men orkade inte gå och öppna. Sedan ringde han på Patriks mobil men orkade inte bry oss då heller. Han kom och ringde på igen och ropade något i brevinkastet sedan hände följande:
Jag puta på Patrik och säger: Kan du inte ringa och fråga vad de han vill. Vad fan är det som smäller!? Fan han ropade att det brinner i garaget. Smällar=bilar som säger POFF.
Jag och Patrik flyger ur sängen jag ut i vardagsrummet för att försöka se ut och se vad det e som händet. Meningslöst ser bara svart rök. Går ut i köket i hopp om att se någon granne där som kanske kan berätta vad det är som har hänt. Jag har tur ser grannen som har ringt på här.
Jag öppnar franska balkongdörren och frågar vad det e som händer. Han svarar: Det brinner i garaget ni ska ut från lägenheten.
Jippi! Går in i sovrummet sätter på mig mina mjukiskläder vill liksom inte gå ut i morgonrock.
Halv ett i natt kliver vi ut genom porten och går ner till vändplatsen där alla andra från sina lägenheter står. Där ser vi att det är mittenvåningen på garaget som brinner. Folk som har sina bilar på den översta våningen hämtar sina bilar då det kan ske ganska lugnt eftersom att dom står ute vilket dom andra bilarna inte gör.
Jag/vi ser hur lågorna går ut genom gallerfönsterna som är där.
Väldigt otäckt!
Orolig som jag var då så trodde jag nästan att elden skulle sprida sig till våra lägenheter då det enda som skiljer garaget och lägenheterna åt är TRÄD. Men igenting hände!

Efter ett tag när man titta mot garaget så ser det ut som att allt är släckt man hör hur folk drar en lättad suck och börjar gå hemåt. Inte jag! jag går inte därifrån förens en utav poliserna eller brandmännen har sagt att de e OK. Vilket det inte var för en liten stund ser men hur något rött börjar stiga där inne igen och det säger POFF POFF. Det börjar brinna ännu mer nu. Det känns som att dom kommer få hålla på hela natten.

Men vid två så kunde vi gå in igen då var elden släckt och rökdykarna hade varit inne och sett till att det inte skulle börja brinna igen. Hur dom nu kunde göra det.

Så klockan två inatt givk jag och la mig för andra gången och denna gång hade jag jätte svårt att somna. Sprang på toa flera gånger, låg i sängen och spärrade upp öronen för att lyssna om jag hörde några POFFAR. men somna måste jag ha gjort för jag vaknade till när Patrik sa hej då och gick till jobbet.

En grej som jag tycker är läskig är att det känns som att jag har drömt detta tidigare. Just det där med att jag hör dom där POFFARNA och att grannen ropar i brevinkastet att det brinner i garaget:s

Tänkte knata ut och ta kort där det brunnit om man får komma fram så kan jag lägga upp dem sen och visa men först ska jag hem till mina päron och sola

Hade bra

Tv-team

Pratade precis med pappa. Han berättade att ett tv-team var på väg till vårat hus ute i skärgården för att kolla runt lite. det är nämligen så att dom ska ju göra en serie utav boken i de lugnaste vatten som utspelar sig på sandhamn men var inte riktigt nöjda med husen på Sandhamn så då hittade dom vårat hus som bara ligger några minuter därifrån.

Det skulle vara ganska roligt om de e så att dom vill ha vårat hus men ändå ganska så jobbigt sen när folket har sett denna serie och vill hitta ställenna som dom spelat in på. det kan bli ganska så jobbigt för då har man inte mycket till privatliv därute... men mendetta är utsikten från tomten vid vårat hus och de e mest den tv-teamet var ute efter. Tänker tyvär inte ge er bilden på huset... Men ni som varit där vet precis hur de ser ute;)  Detta är utsiktenfrån våran tomt. Tänker tyväe inte visa huset. Men ni som varit där vet hur det ser ut;) Jag kankse visar huset sen  men vi får se

Blandat om helgen

Denna helg skulle vi ha spenderat ute på landet men de vart inte riktigt som planerat men vi hann vara där ett tag iaf. Men  sen vart Patrik sjuk så vi var tvungna att åka hemåt. Daniel fick köra oss med båten till Stavsnäs så vi hann med bussen. Vilket vi gjorde med väldigt lite marginal!!
Men några timmar hann vi vara där iaf. Och på dom timmarna så hann vi sjkuta med luftgeväret, dansa runt midsommar stången skala potatis ute i åska och regn äta jätte mycket god mat spela kubb och gå en rundtur i mina kusiners hus som är helt nyrenoverat. Gud vad fint det var där nu! Jag var inne där någon gång under tiden som dom hyrde ut huset och då hade dom som hyrde det målat om de och i bara vitt. Det känndes som att man var inne i ett gammalt sjukhus...

Så igår var vi hemma. Och medans Patrik tog det lugnt så började jag en storstädning. Och jag hann bara med köket hallen och toan igår. Men kan ju fortsätta imorn eftersom att jag börjar sent så då kan jag städa innan jag åker till jobbet! Jag börjarar undra när vi ska få vårat nya golv har ju snart gått två månader den vi valde golvet. ska nog ringa och jaga på dem lite där nere på kontoret...

Idag tog vi det lungt ett tag men sen så åkte vi iväg med Patriks bror med tjej till Heron City för att kolla på ny tv. Vi hittade en vi ville ha och var nöjda med den och skulle bara fixa ett sånt där evbetalningsgrej som dom har erbjudanden på nu och då sa dom att vi måste ha med oss arbetsgivarintyg. Fy fan för de där säger jag bara!

Sen mötte jag och Patrik hans föräldrar där för vi skulle se på bio och äta middag. Filmen vart the Proposal och den var riktigt bra ojoj vad man skratta. Haha Patriks mamma skratta så hon började gråta!
Och middag vart någon nudel grej med kyckling men gott var de. Fast det var så mycket så jag orkade inte käka upp...

Och ett stort grattais till Mian som idag blir hela 20år!

Nu ska jag fixa det sista sen gå och sova. Så god natt på er

Ledig

Idag har jag varit ledig så jag åkte en vända till Tumba fram och tillbaka och shoppade lite små saker och middag.
Middag: Broccoli gratäng. Det vart gott

När jag kommer hem igen så ser jag i Jysks reklam att dom rea en mörkläggningsgardin som jag vill ha i sovrummet så när Patrik kom hem ringde han runt till massa butiker och fråga om dom hade en som man kunde lägga undan till senare ikväll. Dom hade den inte någonstans!!!
Så vi kollade på Ikeas hemsida om dom hade någon vilket dom hade. Vi käkade upp maten ringde mormor och frågade om hon kunde köra oss dit. Det kunde hon (känner att det där med körkort gärna får skynda på lite nu så man kan åka vart man vill när man vill). Vi gick er till mormor in i bilen och åkte iväg. På motorvägen frågar vi om vi kan stanna till och kolla på skor och det kunde vi. så in på Stadium snabbt som ögat och ut igen nästan sekunden därpå med varsitt på skor i handen.

Vidare in på Ikea. Innan vi åkte så sa vi att vi BARA skulle köpa det vi var där för vilket var mörkläggningsgardinen!
Men alla som tycker om att  shoppa på Ikea vet att det är svårt. Så denna gång vart det mörkläggningsgardin, ny kaffe burk till Patrik och ett överkasst. Och när man gick ut så var det ett stånd där dom sålde jordgubbar. Och alla som känner mig vet att jag är galen i jordgubbar. Så jag var ju bara tvungen att köpa jordgubbar.
Haha så det var den shoppingturen med att bara köpa en mörkläggningsgardin;)

Nä nu ska jag plugga körkorts teori...

Hade

Fredag

Då var det fredag igen och de e helg, men inte för mig, jag ska jobba jobba jobba. Men det är bara bra för då får jag mycket pengar!

Skulle behöva städa av lägenheten men det får bli på tisdag när jag är ledig och ingen annan är hemma. Då ska jag ta och storstäda hela lägenheten och damma och ha mig. Jag tycker att det är roligt plus att man faktiskt motionerar samtidigt då;)

Jobbet på K-Rauta går nog ganska bra men det tar tid att lära sig kassan:s Den är jätte krånlig men men det sitter nog snart hoppas jag. Man kan ju liksom inte springa och fråga alla andra hur man ska göra hela tiden dte kommer inte funka. Men samtidigt tar de där tid att lära sig..

Försöker även fixa ett datum så man kan passa barnen via Marys:) Det var lite krångligt men jag har skickat ett i förslag nu och hoppas bara att familjen kan det också. Det blir super!

Och som vanligt har jag legat lite på latsidan när dte gäller körkortet men nu får jag fixa till det!!! Min leg går ut på måndag och jag har faktiskt fixat ett nytt men det kommer inte förens om några veckor så jag kan inte övingsköra:( Men under dessa veckor jag jag istället plugga massa teori;)

Hade gött

Vem?!

Vem fasiken kom på ideen om att det ska vara svart/gråa fönsterbräder i denna lägenhet? Den person kan iaf inte tänka. Dom ser ju skitiga ut hela tiden. Det spelar ingen roll hur mycket man städar och dammar folk kommer ändå tro att det inte är dammat på flera veckor!

Nä jag vill inte ha kvar dem. Jag ska klaga!!!

Helg

Helgen spenderade jag ute i skärgården med att städa lill-stugan så jag kan bo där i sommar:p
Våran båt är typ trasig igen:( Denna gång är felet att när man lägger motorn i friläge efter att ha kört fort så fortsätter den bara att gasa:s Det är ju ganska så farligt! Så när vi var på väg till Sandhamn så finns det ett berg med en 8knops regel och efter den skylten ska man köra 8 knop det gjorde inte våran båt utan den fortsatte att gasa... Så vi fick stänga av motorn och hoppas på de bästa när vi startade båten igen. Då gick det bra och allt funka som det skulle. Annars hade jag hoppat om vi körde in i viken och båten inte sänkte farten;)
Jag städade lill-stugan som bara den så nu kan man bo i den i sommar igen:)

Min bror lyckades även dränka båten i år igen! Vi åker mot Sandhamn det åker förbi en båt som ger stora vågor på något sätt så såg Johan inte de men jag gjorde och jag har varit med förr så jag: ställde mig upp tog upp mobilen och dynan jag satt på höll upp högt som f** hann tyvär inte ta av mig skorna och sekunden efter det så var fören under vatten:p Johans kompis som satt i fören och reagerade inte förens han satt i vågen:p

I fredags var vi hemma jos min kusin som tog studenten. Det var jätte trevligt. Träffade min kusin som jag inte sett på jag vet inte hur många år, det var roligt. Och maten var jätte god. Det var olika sallader och någon kyckling. Gott gott:)

Idag var sista dagen jag jobbade på skolan och jag fick en fin blomma av en familj:D Tack tack!

Imorgon så ska jag börja jobba på K-rauta. Längtar  så jag har något att göra om dagarna och inte bara går hemma och tråkar;) Ska vara på jobbet redan 05.45 men de ska nog gå bra:p

Hade

Grattis

Grattis till min kusin som tar studenten idag!!!!

100 frågor


SENASTE
1. Dryck du drack:
 oboy
2. Telefonsamtalet du ringt var till: Media markt
3. SMS du skickade var till: Patrik
4. Sång du lyssnade på: Sommar
5. Gången du grät: Minns inte

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger:
 som i en person två dejter eller en person i två olika omgångar som med personer emellan?
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja.
8. Har du varit otrogen: Nej.
9. Förlorat någon speciell person: Farfar
10. Varit deprimerad: ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: japp i soffan framför tvn
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. 
navy blue
13. lila
14. vit

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: 
Ehm.. nya arbetskamrater har jag lärt känna..
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Inte iår, vad jag vet än så länge iaf.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Samma lista som förra året, typ.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Nej.
21. Kysst en kompis: inte vad jag kommer ihåg

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat:
 Vet ej:s
23. Hur många barn vill du ha: 2
24. Har du några husdjur: Ja, en kanin och en hamster
25. Vill du ändra ditt namn: Jag funderar på't igen.. 
26. Vad gjorde du under din födelsedag: har inte fyllt år än men ska jobba på min födelsedag:(
27. Vilken tid vaknade du idag: Först sent...

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov
29. Någonting som du längtar till: Ta första doppet:p
30. Senaste gången du träffade din pappa: i måndags
31. En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: För mycket
32. Vad lyssnar du på just nu: Levas polka remix
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Nisse: Aah
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att min näsa inte vill sluta rinna:(

OM DIG:
36. Vad är ditt namn:
 Linda
37. Singel/upptagen: Upptagen
38. Stjärntecken: Kräfta
39. Kille eller tjej: Jag är en tjej, iaf sist jag kollade.. :p
40. Grundskola: Skogsäng
41. Gymnasie: Säbyholms naturbruks gymnasium (med internat, det bästa jag gjort!) <3
42. Högskola: nepp.. 
43. Hårfärg: Rött fast det blir lite mer rödblont under sommaren
44. Långt eller kort: klippte av 20 cm i helgen. Så halvlångt just nu
45. Längd: ca 164

46. Vad gillar du gällande dig själv: hmmm
47. Piercings: hål i öron, naveln
48. Tattoos: nej
49. Höger eller vänster:  Arrgh!

DIN FÖRSTA:
51. Operation:
 gommen.
52. Piercing: Öronen
53. Tatuering: ingen
54. Bästa vän: Det måste ju nästan bli Alexandra
55. Sporten du utövade: står mellan fridning och gymnastik.. gymnastiken var först
56. Husdjur: hamstern ruskis
57. Vaccination du minns: stelkrampen

58. Konsert: spice girls med mamma och grannen:P
59. Förälskelse: philip
60. Alkohol du drack: Cider

JUST NU:
61. Äter du: 
Inget, men åt mackor för ett tag sedan
62. Dricker du: inget
63. Är du på väg att: nysa
64. Lyssnar du på: det är sommar med ronny och ragge
65. Väntar du på: att posten ska komma

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn:
 ja
67. Vill du gifta dig: Ja...
68. Karriär i åtanke: vet inte än:S

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: 
Ögon
70. Kramar eller pussar: pussar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Både och..
74. Snygg mage eller snygga armar: båda
75. Tatueringar eller piercingar: Ja
76. Känslig eller okänslig: hm
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: finns ingen mellanväg?

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: 
ja

80. Gjort något sjukt spontant: jag vet inte, så antar att det är ett nej
81. Tappat glasögon eller linser: nej
82. Haft sex på första dejten: Nej
83. Krossat någons hjärta: Vet inte
84. Fått hjärtat krossat av någon annan: ....
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Ja väldigt duktig på de
87. Gråtit när någon dött: Ja
88. Gillat din kompis (av samma kön) mer än som vän: Nej

TROR DU PÅ:
89. Dig själv:
 Inte direkt.. 
90. Mirakel: Nej
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja

92. Himlen: Ja.
93. Tomten: nej.
94. Att kyssas på första dejten: öh beror väl på
95. Änglar: sorgligt nej

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojk/flick- vän på samma gång:
 Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen,Djur,Vänner, musik, mobil
100. Vilken var din första och största kärlek som du minns?: philip

Fullt ös

Idag på morgonen så var jag och skrev kontrakt med mitt sommarjobb. Det blir sommarjobb på K-rauta i kungens kurvadär jag då ska få sitta i kassan:p Och mitt schema för hela sommaren är klart och det är skönt så att man inte får reda på sina tider bara några dagar innan...

Igår kväll var jag på en kurs vis Mary`s som jag också kommer att jobba på. Den var bra och är egentligen enligt mig en kurs som alla människor borde ha...

Senare idag så ska jag träffa en familj som jga ev ska jobba med via Mary´s. Det ska bli väldigt spännande:)

Sen imorn hoppas och tror jag att jag blir ledig så jag kan vila upp mig lite för på fredag blir det fullt ös igen då man först ska jobba sen blir de ilfart till vällingby för att fira min kusins student sen snabbt hem och sova sen ska man till landet på lördag morgon för att städa fixa och dona inför midsommar och så kommer "grovsopsbåten" så man kan slänga massa onödiga saker och på söndag ska jag försöka slappna av annars blir det att städa mera sen är det bara att jobba vidare.

Måndag och tisdag är mina sista arbetsdagar på skolan denna termin sen direkt på onsdag så ska jag börja på K-rauta. Sen så blir det massa jobba hela sommaren fast några lediga dagar här och där har jag också så de e skönt iaf:p ska försöka att vara ute på landet dom flesta av dom dagarna. Sen hade vi ju tänkt att åka till Skara sommarland också så det måste vi sätta in någonstans också:p:s

Fullt ös medvetslös

Men det blir nog bra i slutet hoppas jag . Pengar blir dte iaf:p

Helgen

Grattis mamma på morsdag!

Nu har jag även fått ett sommarjobb på krauta också. Här ska det jobbas. Jag vill jobba jobba jobba så att det kommer in amssa pengar. vi behöver det just nu. Ligger lite back i kassan men det ordnar sig hoppas jag.

igår var jag Ptarik till tumba och klippte oss. Han klippte bort sitt långa och jag kapade ca 15-20cm av mitt hår:p Men de e skönt nu när de e varmt ute... På väg hem hittade vi min lille bror med tjej. Steffi skulle iväg på något och Johan hade följt med henne till bussen till tumba. Snällt. Sen så åkte vi andra hemåt. Jag och Ptrik skulle egentligen ut i skogen och grilla med någon kompis till honom men de blev inte så. Så istället knatade jag och Patrik över till mamma och pappa och grillde där. De e det som är bra med att man har kvar nyckeln när man flyttat därifrån för när dom inte e hemma kan man gå och låna grillen:p

Vi har varit hundvakt hela helgen också. Och tydligen så hade hunden skällt 3 gånger på natten så mycket att  Patrik vaknade. Men inte jag;) hehe sover tungt:p

Imorn blir det jobb igen och på tisdag blir det en kurs i någonstans inne i stan och vet ej hur jag hittar dit:s PÅ onsdag så ska jag skriva kontrakt med krauta och lära mig lite i deras varuhus:) och efter de så ska jag till huddinge och träffa en familj eller om de var 2 som jag ev ska börja jobba med... JObb, jobb, jobb. Men man får ju pengar i slutet så de e ju bra:p

Vaknade idag och ver helt täpp i näsan. Bara jag inte får vätska bakom trummhinnan igen för de gjorde så ont. Men jag har börjat få ont i örat igen så vi får bäl se vad det är...

Nä ska göra mig i ordning och kila iväg till bussen
RSS 2.0